fbpx

Summer English workshop:

el nostre casal d’estiu amb immersió en anglès

El nostre casal en anglès és una experiència única per als vostres fills.

Es tracta d’una immersió en anglès de mans dels nostres profes natius i amb la Coordinació de la Susana Granados, la nostra directora.

Treballarem vocabulari i expressions en anglès d’una manera molt lúdica i  engrescadora, alhora que amb un sòlid projecte educatiu: jocs, cançons, manualitats, teatre, aigua…

Sortimem al parc a fer jocs a l’aire lliure a diari, ens remullarem,  i crearem forts vincles afectius que incidiran en la motivació del/ de la vostre/a fill/a.  Després de 26 anys, continuem esperant el casal d’estiu amb la  mateixa il·lusió que els nostres petits. Per això sabem  de primera mà perquè hi han nens que repeteixen: Diversió i aprenentatge garantits!

Casal estiu en angles 2021

Què és exactament es el nostre casal?

¡Hablemos! Te contactamos sin compromiso sobre nuestro casal de inmersión en inglés en formato reducido

Basta con que rellenes este formulario y nos pondremos en contacto contigo para aclarar cualquier duda que puedas tener. Si lo tienes claro, también te enviaremos el formulario de inscripción. ¡RÁPIDO! QUE LAS PLAZAS SON MUY LIMITADAS Y VUELAN.

Les nostres mesures Covid

sales i espais acondicionats

Sales i espais adequats, nets i higienitzats després de cada activitat.

Sales amb baixa ocupació

Declaració Responsable

Les famílies signen una declaració responsable assegurant que l’infant o jove reuneix els requisits de salut,  coneix el context de pandèmia actual i el risc que comporta.

Us de mascaretes

Ús obligatori de mascaretes i manteniment de distància social durant el casal.

Activitats lúdiques

Preferència per les activitats a l’aire lliure.

Rentat mans

Rentat de mans obligatori en arribar i marxar, així com abans i després de les activitatsi dispensadors de solució hidroalcohòlica

El nostre equip: els vostres fills en bones mans

L’equip del nostre Summer English Workshop està format per la seva directora Susana Granados, amb experiència en edats primerenques des de fa ja 26 anys.

L’acompanya i Coordina aquest casal junt amb ella la Estefanía Bautista, Coordinadora del centre, amb titulació de monitora de lleure, i una àmplia experiència en casals d’estiu per a nens i joves.

Per descomptat, l’equip es completa amb  un formidable grup de monitors i monitores nadius, que són professors a la nostra escola durant el curs lectiu, el que aporta un intercanvi cultural incomparable a la nostra zona. 

L’equip es reuneix cada setmana per organitzar les activitats que es faran al casal.